Нации

Многу се нервирам кога на

 

Многу се нервирам кога на телевизија некој тв-водител ќе каже "Добар ден драги гледачи пред малите екрани" … а ние дома имаме плазма од 183 cm.

Previous Post Next Post

Баце, прочети тия вицове