Северозапад

Една женица много обичала мъжо си

 

Една женица много обичала мъжо си. Ама он завалията имал проблеми с тоягата – не можел да повдига самолето – направо за кашмер. Апанье, лизанье, тегленье – ама нема шанс. Сърбело ги млого, ама она си му била верна и нещеала некой друг да нги изпъне гребеня.
Била еднаж на екскурзее у арабско. И на една чершия що да види – седи си един чичка и надува едно дудуче, а от една делвица са подава един смок и са надига. Смок да го е*а, къпиняр – с две глави. Питала она – Чичееееееее, колко коща тава дудуче и све ли насвето пичку моо изправи? Всичко, ама от до моо удръви и да надигне, таваа вълшебно дудуче, само да засвири, ама е скапо, млого скапо…
Рекла си она – Мерак са гаси с пари… Колко и ще да е го повлачам, ка ма сръби, ше умра оно са не издръжа, ше ида да му посвира на Милан, да изпраи дзверо, па удри, удри, да ми свири пу*ката, като чучулига на ланско ластунье… Речено сторено. Зимала она дудуко и немала търпение да се прибере при бако у дом да има жегленье през козинята. Дошла си она най накрая а оно жега та се не трае… Влаза у дома си, бако разтворил да е ладовина, завил са през глава с един бел чаршав и спи… А она нема търпение да пробва дудучето, зела го и засвирила… Бейййййй, дее*а, макя му – чудо, нещо под чаршафо са разшавало!!! Уешко възкресение, бако го размръдал ка си спел… Почнала наща яко да надува и да свири с една ръка а с другата да си маиня дреите… А чаршафо маани че мръда а и са надига – дее*а и дудуко дее*а… Съблекла са наща качила са на леглото нади бако и си мисли, мамуууу те сега ка шса нанижа, направо шса разпора ка съм загорела. Дигнала с един замах чаршафо и тамън да са надене и кво да види???
Спи бако по очи а из г*зо му един глис са подал и са надигнал, ма длъг, баш като смоко из делвата….

Previous Post Next Post

Баце, прочети тия вицове


loading...