Разни

Един човек имал болки в

 

Един човек имал болки в лакътя. Търпял, търпял, но накрая отишъл в болницата. Там обаче имало голяма опашка и една сестра му казала, че не могат да го приемат в следващите две седмици, но има друг вариант за него.
В болницата били току-що монтирали модерна машина, която срещу 10 лева и проба от урината автоматично ще определя диагнозата и назначава лечение. Човекът решил да опита. Донесъл малко урина, сипал я в машината, пуснал 10 лева и зачакал. Машината започнала да святка и бръмчи и след няколко секунди се подало листче.
На него пишело: „Имате проблем в лакътя заради игра на тенис. Не натоварвайте лакътя 2 седмици и му правете топли компреси.”
Човекът си отишъл вкъщи, но нещо все го глождело. Той се усъмнил в машината и решил да я тества. На следващия ден взел едно бурканче, сипал чешмяна вода и взел урина от жена си и дъщеря си, и екскременти от кучето. Размесил всичко добре и пак отишъл в болницата. Сипал съдържанието на бурканчето в машината. Пуснал 10 лева и зачакал. Машината пак забръмчала, засвяткала и след няколко секунди се подало листче.
На него пишело:
„Във водата от чешмата ти има олово. Кучето ти има глисти. Дъщеря ти взима н@ркотици. Заведи я на лекар. Жена ти е бременна, но бебето не е твое. И ако не престанеш да се мотаеш и не започнеш да изпълняваш това, което ти написах предния път, лакътят ти няма да мине и за две седмици.”

Previous Post Next Post

Баце, прочети тия вицове