Бай Ганьо

Бай Ганьо е на екскурзия в Америка и влиза в един ресторант да се понаблажи с американски гозби

 

Бай Ганьо е на екскурзия в Америка и влиза в един ресторант да се понаблажи с американски гозби. Запознава се с един Американец на име Джон и сядат на по чашка и като нищо станали приятели. По едно време Бай Ганьо вика на Джон:
– Абе, тоалетната да знаеш къде е тука, че трябва да поизпразня танкера ?
– Че как, от там слизаш долу в ляво и после в дясно, на излизане от тоалетната, ще видиш един червен бутон, не го натискай.
Влиза Бай Ганьо в тоалетната свършва работа и на излизане гледа бутона.. чуди се чуди се, какво ли му е толкова странното… натиска го излиза един негър с пистолет, който го пита:
– С вазелин или без вазелин?
– Почудил се Бай Ганьо и вика епа като ще е нека да е с вазелин кво да се прави. Нае*ал го нег@ра. След 2 години Бай Ганьо среща Джон в България по случайност, отиват в българската механа да седнат на по чашка и от приказка на приказка от ракийка на ракийка на Джон му се приходило. Пита Бай Ганьо къде е тоалетната, „от там надолу в ляво после“ упътил го Бай Ганьо. Преди да тръгне му казва:
– Като излезеш от тоалетната, ще видиш един църен бутон, не го натискай.
Влиза Джон в к*нефа свършва работа, гледа бутона и се чуди.. какво може да е толкова страшното.. и оп натиснал го. Излиза един циганин с вила и вика:
– С Фаселин или без Фаселин?
– Ми, като нямам избор нека да е с Фаселин… – казал Джон.
– Ей Фаселине! – провикнал се циганина
– Идвай, тоя иска двама да го е*еме!

Previous Post Next Post

Баце, прочети тия вицове